Geen widgets gevonden in de zijbalk

Terwijl schaatsverenigingen momenteel elke dag nerveus de dikte van het natuurijs meten, zit de organisatie van het Belgische Sjock-festival al lang weer met haar kop bij de zomer. Want op 6, 7 en 8 juli vindt de 43e editie van hét rock-‘n’-rollfestival van Europa plaats in Gierle, nabij Turnhout. 

Na eerder onder meer al Pennywise, Descendents, Dead Kennedys, Turbonegro, Reverend Horton Heat, Dwarves en No Fun At All te hebben aangekondigd, zijn er nu weer 11 Sjock-worthy acts aan het affiche toegevoegd: Lords of AltamontThis Means WarMind RaysThe Legendary Kid ComboNico Duportal and his Rhythm DudesMesser ChupsBebo and the Goodtime BoysBailey DeeGeorgina Peach and the OriginatorsWild DeucesRotten Foxes. Spoedig worden de laatste namen aangekondigd. Het program tot nu toe staat hier.

Dag- en combitickets (combi’s a € 70,- voor 3 dagen) zijn verkrijgbaar via www.sjock.com

Het affiche tot nu toe; de laatste namen volgen spoedig

Main Stage
Pennywise (US), Descendents (US), Dead Kennedys (US), Turbonegro (NO), Dwarves (US), No Fun at All (SWE), Lords of Altamont (US), Nick Oliveri Band (US), Five Horse Johnson (US), Nine Pound Hammer (US), The Legendary Kid Combo (IT), The Darts (US), Blackup (BE), Los Coyote Men (UK), This Means War (BE-NL), Mind Rays (BE), Shotgun Sawyer (US), Rotten Foxes (UK).

Titty Twister
Reverend Horton Heat (US), Nico Duportal and his Rhythm Dudes, James Intveld (US), Messer Chups, Bebo and the Goodtime Boys, Jameson’s Gentlemen (EUR), Bailey Dee, The Wise Guyz (UKR), The Fuzillis (UK), The Hoodoo Tones (FR), Georgina Peach and the Originators, Pat Reedy and the Longtime Goners (US), Wild Deuces, Lil’ Sal and the Wildtones (NL), Texarkana Trio (BE/NL), Link!, Supersonics.

TICKETS & INFO

Door Peter