Dropkick Murphys, Bad Religion en meer naar Lokerse Feesten!

lokersefeesten-2018

Mainstage line up punkrockdag op 8 augustus meteen volledig!

Na het succes van vorig jaar komt er ook nu weer een punkrockdag. De (killer!) line-up voor de mainstage is meteen volledig: zowel Dropkick Murphys, Bad Religion, Turbonegro, Suicidal Tendencies als The Living Endzullen aantreden op woensdag 8 augustus. Er komt ook een indoorpodium, de namen hiervoor worden later bekendgemaakt.

De voorverkoop voor deze dag start meteen viawww.lokersefeesten.be. De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. Eerder werd reeds de komst aangekondigd van Simple Minds en Arsenal. Meer nieuwe namen volgen zeer binnenkort.

TICKETS & INFO

 

You must be logged in to post a comment Login