Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf vandaag start de officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2018! Snelle beslissers kunnen dit jaar opnieuw profiteren van een geweldige Early Bird-actie. De eerste vijfhonderd festivalgangers die via dewebsite een combiticket kopen voor Rock Herk 2018, krijgen bovenop hun festivalticket een gratis ticket voor de camping OF een gratis drinkvoucher, goed voor vijf food/drinktickets (ter waarde van 12,50 euro). Voorlopig zijn tickets enkel online te verkrijgen. De ticketverkoop in de voorverkooppunten start binnen enkele weken.

Opgelet! Vorig jaar waren de Early Bird-tickets na enkele dagen de deur uit.

Rock Herk is de laatste jaren steeds uitverkocht voor het festival van start gaat. Snelle beslissers kunnen bijgevolg niet enkel genieten van een leuk voordeel, maar zijn meteen ook zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Ondertussen hebben al heel wat bands hun komst naar het oudste alternatieve muziekfestival van het land bevestigd, waaronder enkele geweldige headliners van eigen bodem. De eerste namen volgendonderdag 1 maart!

Rock Herk vindt plaats op 20 en 21 juli 2018 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be.

Door Peter