Vetkuiven, petticoats, rockabilly’s en rockabella’s @ Rolmo’s Roots Rock!

Vetkuiven, petticoats, rockabilly’s en rockabella’s @ Rolmo’s Roots Rock!

Rolmo’s Roots Rock VIII is geen “gewoon” muziek-festival ! Het is een beleving ! Alsof je met een teletijdmachine teruggekatapulteert wordt naar de jaren ’50. Denk aan vetkuiven, petticoats, blitse auto’s, stoere rockabilly’s en sexy rockabella’s… Gemeenschapscentrum Tentakel wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware rock ’n roll-tempel waarbij geen enkel detail over het hoofd werd gezien. Zo kan je je op de vintage-markt laten “kappen” bij onze barbers van Haircafe B.-art., een retro-look krijgen van Oh My Retro, een gepaste outfit aanschaffen bij Charlie’s ClothingR&B Vintage ClothingZiggy’s GarageCars Clothes Collectables VZWSo Sweet HasseltThe Fairytale goes Retro of The Memphis Rebel’s en je vinylcollectie uitbreiden dankzij VDP-Records. Honger gekregen van al het shoppen ? Een bezoekje aan Dixabilly Burger gevolgd door een heerlijke espresso, ristretto, cappuccino of latte macchiato van Piaccino brengt soelaas. En zou je toch even willen uitblazen, dan kan dat in de Voodoo Lounge waar de heren van WHITE TRASH DATING SERVICE je in “de watten” zullen leggen. Al moet je dat laatste niet te letterlijk nemen…
En dan is er uiteraard de muziek ! 12 nationale en internationale acts zorgen van13.00uur tot 02.00uur voor de gepaste soundtrack !

Mr Tall & Mr Small (B), The Blacktop Rockets (USA), Emmy Lou and the Rhythm Boys (S), Lorin Walker Madsen & the Hustlers (USA), DJ BOULE(B), The Tinstars & Ruby Pearl (NL), Britt Bones & The Undertakers (B),Meat Eaters Ball (B) The Wild Bombers (B), The Spunyboys (F), Sebi Lee(B) and Jake Calypso and his Red Hot (F) !!

Tickets : The PubHaircafe B.-art.Praatcafé ’t CultureelGigaSwing HasseltLibertad Leuven – rolmovzw@hotmail.com

Rolmo’s Roots Rock VIII is op 24 maart @ GC Tentakel Zonhoven.

You must be logged in to post a comment Login