Eerste reeks namen voor de negende editie van VESTROCK!

Eerste reeks namen voor de negende editie van VESTROCK!

Met trots presenteren ze de eerste worp namen van VESTROCK, het festival waar je de vriendschap viert. Op de negende editie treden op:

MY BABY
Blaudzun
Rowwen Heze
Millionaire (BE)
Johan
Michelle David & The Gospel Sessions
WHITE (UK)
Equal Idiots (BE)
Goe Vur in Den Otto (BE)
Black Foxxes (UK)
Lydmor (DK)
Powder for Pigeons (AUS/DE)
Big Bat
Curt (DE)

Bekijk hier de aankondigingsvideo van de eerste namen voor VESTROCK 2018. Uiteraard blijft het hier niet bij. Er volgen nog tientallen namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR.

VESTROCK
VESTROCK vindt plaats op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst. We organiseren in 2018 voor de negende keer het driedaagse onafhankelijke festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Dankzij de ligging op een eiland heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen. Op VESTROCK ontdek je nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

VESTROCK Early Bird kaartverkoop tot en met zondag 18 februari
De kaartverkoop is gestart via www.vestrock.nl. Vanaf aanstaande maandag liggen onze kaarten ook bij voorverkoopadressen in Zeeuws-Vlaanderen. VESTROCK is op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten – net als andere jaren – beperkt is.
De early bird ticketverkoop staat nog vier dagen open. De prijzen voor het festival bedragen € 35,00 voor vrijdag 1 juni, € 40,00 voor zaterdag 2 juni. Een early Bird ticket voor VESTROCK JUNIOR (zondag 3 juni) kost € 20,00  Liever een combiticket voor vrijdag en zaterdag? Deze zijn verkrijgbaar voor € 55,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 15,00.

You must be logged in to post a comment Login