Alanis Morissette, Goo Goo Dolls, Stan Van Samang en Gers Pardoel op Suikerrock!

suikerrock-2018

Boem knal ! De Canadese die vroeger steevast kwaad was op de wereld, op mensen die haar verkeerd begrepen, op mistoestanden en noem maar op, maar tegelijkertijd een slordige 60 miljoen platenverkocht, 7 Grammy Awards won en enkele wereldhits scoorde. Denken we maar aan ‘Ironic’, ‘You oughta know’, ‘Thank you’, ‘Hands clean’. Wel, dat icoon is zaterdag 28 juli headliner op Suikerrock 2018.

Alanis Morissette, live op de Tiense Grote Markt deze zomer tijdens Suikerrock. Als je al een vroegboekticket onder de kerstboom had liggen, wrijf je je nu toch in de handen?

Heb je nog geen ticket, dan denken we dat je niet al te gek lang moet wachten met beslissen! Want er volgen nog wat kleppers, en deze band is er eentje van: Goo Goo Dolls:

Goo Goo Dolls

Ze heetten ooit anders, maar met ‘The Sex Maggots’ shockeerden ze clubeigenaars, en al zeker in de States. Eigenlijk zijn het best brave jongens die evolueerden van garage rock naar pop/rock. Het wereldwijde succes kwam er in 1998 met de ballad ‘Iris’ uit de soundtrack van ‘City of Angels’ (een soundtrack waarop trouwens ook ‘Uninvited’ van Alanis Morissette te vinden is). ‘Iris’ bezet gedurende maar liefst 18 weken de eerste plek in de Amerikaanse charts. Inclusief best off’s staat hun platenteller op intussen 16 albums en meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren. Live zijn ze een bom, en hun succesverhalen komen regelmatig bovendrijven. Te (her)ontdekken op zaterdag 28 juli!

Al twee kleppers op Suikerrock dit jaar, en er volgt nog meer uiteraard. Maar we hebben er alle begrip voor dat u nu al meteen naar het ticket office wil snellen.

Ook voor zondag 29 juli, de traditionele ‘Family day’, kondigen we twee superpopulaire acts aan, die het Antwerpse Sportpaleis en de Lotto Arena inmiddels als ‘thuis’ mogen bestempelen:

Stan Van Samang

Stan Van Samang is nog altijd één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Zijn recente album ‘Stan Van Samang’ is inmiddels platina met meer dan 20.000 verkochte exemplaren! Ook ‘Liefde voor publiek’, het vorige album, blijft het uitstekend doen in de charts en ging in totaal al meer dan 100.000 keer over de toonbank. Daarnaast mocht hij al de trofee voor Zomerhit van 2015 in ontvangst nemen en won hij ook een MIA voor hit van het jaar, allebei voor ‘Een ster’. In 2015 gaf Stan Van Samang 5 uitverkochte concerten in de Lotto Arena. In 2016 liet hij voor het eerst hetSportpaleis vollopen en eind vorig jaar deed hij dat nog eens losjes over, waardoor de teller inmiddels op 5 staat!

Gers Pardoel

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Hij verzamelde intussen 8 noteringen in de Ultratop. Met ‘Ik neem je mee’ stond hij zomaar eventjes 34 (!) weken in deze lijst van best verkopende artiesten in Vlaanderen. Ook met ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’ scoorde hij top 10-hits. De liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers in het voorjaar van 2017 deelnam aan het derde seizoen van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Met ‘Zo bijzonder’, een cover uit dat programma van de Otto Knows hit ‘Million voices’, scoorde hij een dikke hit in Vlaanderen.

Dit voorjaar nog in twee uitverkochte Lotto Arena’s in Antwerpen, op zondag 29 juli op Suikerrock!

4 acts voor twee festivaldagen, en er komt nog heel wat lekkers aan. Stay tuned! Suikerrock 2018 zal op27, 28 en 29 juli opnieuw het allerzoetste van zich zelf geven: schitterende muzikale acts, lekkere gerechten en dranken, en uiteraard sweet vibes!

Combi-tickets, Dagtickets voor zaterdag en zondag alsook Kids tickets zijn vanaf nu beschikbaar via deSuikerrock ticketshop en Ticketmaster  Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons  aan te schaffen.

You must be logged in to post a comment Login