The Offspring, Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Millionaire en Lil’ Kleine op ROCK ZOTTEGEM!

The Offspring

De dagen worden weer wat langer. Hoog tijd om te beginnen aftellen naar de festivalzomer dachten ze bij ROCK ZOTTEGEM! En de eerste namen liegen er niet om. Op vrijdag 29 juni zakken Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Lil’ Kleine en Jebroer af naar Zottegem. Op zaterdag 30 juni is het dan de beurt aan The Offspring en Millionaire. Binnenkort start de ticketverkoop en volgen nog namen. ROCK ZOTTEGEM 2018 gaat door op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. Meer info op www.rock-zottegem.be.

Vrijdag 29 juni 2018: Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Lil’ Kleine en JeBroer

Op 29 juni komt Lost Frequencies, de 24-jarige Belgische top dj en producer richting Crazy Main in Zottegem. De jonge Brusselaar groeide de laatste jaren uit tot een wereldwijd fenomeen. Zijn hit ‘Are You with Me’ en het recente ‘Crazy’ veroverden in sneltempo de hele aardbol. Ondertussen richtte Felix Van Laet ook een eigen label op en staat zijn Spotify-teller op meer dan één miljard streams. Geen Belg deed het hem voor. Op de MIA’s sleepte Lost Frequencies de MIA weg voor beste dance act en dat voor de neus van Belgian finest: Soulwax, Dimitri Vegas & Like Mike en Charlotte De Witte. Een must-see op ROCK ZOTTEGEM 2018.

Ook de Engelse indierock band uit Leeds, Kaiser Chiefs, maakt eind juni de oversteek naar ROCK ZOTTEGEM. De vijkoppige band scoorde monsterhits met oa. ‘Ruby’, ‘I Predict a Riot’, ‘Oh My God’ en ‘Everyday I Love You Less and Less’ en heeft een staalharde livereputatie. Niet te missen dus.

Geen muziekgenre zo hip als de Nederhop vandaag! De eerste festivaldag van ROCK ZOTTEGEM 2018 heeft alvast twee Nederlandse toppers kunnen strikken: Lil’ Kleine en Jebroer zakken het laatste weekend van juni af naar Zottegem. Ongetwijfeld de ingrediënten voor een vet zomers feestje!

Zaterdag 29 juni 2018: The Offspring en Millionaire

Op zaterdag 30 juni zakt de legendarische punkrockband The Offspring af naar de Zottegemse Crazy Main. De Amerikaanse punkrockers scoorden monsterhits met oa. ‘Pretty Fly’, ‘Why Don’t You Get a Job’, ‘Self Esteem’ en ‘The Kids Aren’t Allright’. Complexloze punk en meebrulbare teksten. Het uitgelezen moment om dat punk-T-shirt uit de kast te halen. The Offspring deelt het podium met de Belgische indierockgroep van zanger Tim Vanhamel, Millionaire.

Organisator Kurt De Loor is alvast heel erg tevreden met de eerste lading namen die hij kon strikken voor ROCK ZOTTEGEM 2018. “Ik denk dat we een perfecte mix hebben tussen groepen die al jaren op ons verlanglijstje stonden zoals The Offspring en groepen die vandaag echt ‘hotter than hot’ zijn zoals Lost Frequencies en de rappers Lil’ Kleine en Jebroer. Het wordt echt voor ieder wat muzikaal wils op ROCK ZOTTEGEM dit jaar. En binnenkort komen er nog mooie namen bij op de affiche.”

ROCK ZOTTEGEM gaat in 2018 door op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Wie Lost Frequencies, The Offspring of Kaiser Chiefs aan het werk wil zien kan binnenkort terecht op de website van ROCK ZOTTEGEM www.rock-zottegem.be voor tickets.

Vroege vogels kunnen tot 1 maart voordelig tickets kopen. Zij betalen dan 40 euro (ipv 45 euro) voor een dagticket en 80 euro (ipv 85 euro) voor een combiticket. Binnenkort maakt ROCK ZOTTEGEM nog een reeks nationale en internationale namen bekend.

You must be logged in to post a comment Login