PHOENIX OP VRIJDAG 23 MAART @ ANCIENNE BELGIQUE! WIJZIGING VAN ZAAL & WIJZIGING VAN DATUM!

PHOENIX OP VRIJDAG 23 MAART @ ANCIENNE BELGIQUE! WIJZIGING VAN ZAAL & WIJZIGING VAN DATUM!
Door een wijziging in hun tourschema ziet Phoenix zich genoodzaakt om hun concert, oorspronkelijk gepland op 22 maart in Vorst Nationaal, te verplaatsen naar vrijdag 23 maart in de Ancienne Belgique te Brussel!
De reeds aangekochte tickets voor het concert op 22 maart blijven geldig voor de nieuwe datum en de nieuwe zaal. Wie er op vrijdag 23 maart niet kan bij zijn, kan tot woensdag 28 februari 2018 een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar de tickets oorspronkelijk werden aangekocht.

Ontdek deze parel aan de kroon van de Franse indierock, hun nieuwe plaat en al hun grootste hits live op vrijdag 23 maart in de Ancienne Belgique! Tickets zijn nu meteen beschikbaar via www.livenation.be en www.abconcerts.be.

You must be logged in to post a comment Login