Paaspop komt met reeks nieuwe namen!

paaspop-2018

De alles overtreffende summa cum laude-editie. Dat is het doel van Paaspop voor komend jaar. Niet alleen qua decoratie & aankleding van het festivalterrein, en wat betreft uitbreiding van de podia & area’s trekt Paaspop dit jaar weer alles uit de kast. Ook het programma met ongeveer 200 (inter)nationale acts zal de bezoekers opnieuw verrassen, verbazen en ontroeren.

Vandaag worden daar BLØF, Bontgenoten, Dans & Grietje, Elvis@theChapel, Groen als gras, Kiki Schippers met band, Kraantje Pappie, The Marinos, Memphis Maniacs, MOKSI, Naffz, Nitty Wow, Ooostblok, Paashaas de Musical, Pyrates, Rollerskate Disco Snolly, Trafassi, Vengaboys en Wipneus & Pim aan toegevoegd.

Eerder werden onder meer al Bastille, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience en Triggerfinger aangekondigd. De komende tijd wordt de rest van het programma bekendgemaakt, dat op de website staat.

De Eindhovense technocollectieven Dans & Grietje (op vrijdag); Groen als gras (het concept van Herrie met Gerrie) op zaterdag en Bontgenoten op Paaszondag zullen een nieuwe techno-deephouse area hosten.

Tevens komt er een heuse retro seventies-eighties Rollerskatebaan genaamd Disco Snolly waar disco in het breedste zin van het woord wordt gedraaid. The Angels (die vorig jaar al op Paaspop te bewonderen waren) laten hier in opvallende glitteroutfits stijlvolle disco-moves zien. Rollerskates worden gratis verhuurd.

De line-up tot nu toe (in alfabetische volgorde)
4shobangers • Altin Gün • ANBU • Anne-Marie • Arcane Roots • Ares • As One live • ASSAILANTS Ben Sims b2b Truncate • Avatar • Baloji • Bastille • Bökkers • Big Bat • Birth of Joy • Bizzey • Black Label Society • Black Sun Empire • Blackwave • BLØF • The Bloody Beetroots Live • Bontgenoten • The Boxer Rebellion • Boys Noize • Broederliefde • Cartiez • Colin Benders • The Cool Quest • Craig Hill • Crooxs • DAISY • Dan Stezo • Dans & Grietje • Daredevils • Dave Budha • De Gestampte Meisjes • De Jeugd van Tegenwoordig • De Lievelings Dj’s van je Zusje • Death Alley • Demob Happy • DeWolff • Die Lustige Schlagerfreunden • The Dirty Daddies • Dj Odin • Dotan • Duke John • Dyna • Elvis@theChapel • Equalz • Ferocious Dog • FJAAK live • Frank Carter & The Rattlesnakes • Freddy Moreira • Frequencerz • Fritz Kalkbrenner • Gevleugelde vrienden • Green Lizard tribute to Nirvana • Groen als gras • Guus Meeuwis • Hands Up met Danny Panadero • Harpoen live (Jeroen Search & Albert van Abbe) • Hats off to Led Zeppelin • Høken met de Heinoos • Idaly • Iggy Pop • Jacin Trill • James TW • JeBroer • Jeremy Loops • Joost • Kadavar • Kensington • Kiki Schippers met band • Kraantje Pappie • La Fuente • Lady Bee • Latifah • Leafs • Lenzman • Lil’ Kleine LIVE • LNY TNZ • Loco Loco Discoshow • Lucas & Steve • Maan • Mambo Kurt • The Marinos • Martijn Fischer • Matrixxman • MC Dart • MC Dart • Memphis Maniacs • Millionaire • MOKSI • Monty Picon • Mr. Polska • Multiplex MC • MY BABY • Naffz • New Kingston • Nitty Wow • Nothing But Thieves • Nymfo • Obituary • Omar Souleyman • Ooostblok • Orange Goblin • Otto Orgel • The Overslept • Paashaas de Musical • The Partysquad • Paula Temple • Popa Chubby • Popgunnn • Praia del Sol • Prime • Puinhoop Kollektiv • Pyrates • Pythius • Rewind • Rewind • Rico & Sticks • Rimboband • Rollerskate Disco Snolly • Rollerskate Disco Snolly • Rollerskate Disco Snolly • Ronnie Flex & Deuxperience • Roxeanne Hazes • The Rumjacks • Secret Cinema b2b Egbert Live • SMÈRRIG • SMP • The Stand-Up Club • Sub Zero Project • Team Rush Hour • Tony Banks • Trafassi • Triggerfinger • Tsepo (special Detroit set) • The Turbans • Tusky • The Urban Voodoo Machine • Van Binsbergen Trio • Van Binsbergen Trio • Van Binsbergen Trio • Velvet Volume • Vengaboys • Vipers • VUUR • Walk The Moon • Waxfiend • Weekend Warriors • Wipneus & Pim • Wulf • Yung Nnelg • Zeke.

Van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login