Oscar And The Wolf op 26 oktober @ Sportpaleis!

Oscar And The Wolf op 26 oktober @ Sportpaleis!

Zonet kondigde de grote winnaar van de MIA’s (Beste Live Act, Beste Solo Man en Beste Pop) Oscar And The Wolf fantastisch concertnieuws aan. Na twee fenomenale concerten eind vorig jaar in het Sportpaleis en nadat eerder al zijn komst naar Werchter Boutique wereldkundig werd gemaakt, kondigt Max Colombie nu ook een nieuwe grootse indoorshow aan in het najaar. Vrijdag 26 oktober komt Oscar And The Wolf naar het Sportpaleis voor een spectaculaire liveshow vol hits.

Weinig Belgische artiesten die zo’n indrukwekkend cv kunnen voorleggen als Max Colombie. Sinds het verschijnen van debuutalbum ‘Entity’ in 2014 scoort de zanger de ene hit na de andere en verbaast hij vriend en vijand met zijn verbluffende live-performances, die hem naar de grootste podia in binnen- en buitenland brengen. Nummers als ‘Strange Entity’, ‘Princes’ en ‘Joaquim’ zijn dan ook vaste waarden op talloze (inter)nationale radiozenders en staan nu al in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift.

Opvolger ‘Infinity’, dat eind 2017 uitkwam, legt de lat zowaar nog hoger. Nummers als ‘Breathing’ en ‘Runaway’ bevestigen de internationale allure die Oscar And The Wolf als geen ander in zijn nummers weet te leggen. Met uitverkochte concertzalen in zowel binnen- als buitenland mag het duidelijk zijn dat Oscar And The Wolf ook live zijn publiek weet te entertainen. Zijn shows worden dan ook als de beste live-act van het moment beschouwd.

Oscar And The Wolf brengt de explosieve live-act rond zijn twee bejubelde albums naar het Sportpaleis. Afspraak op vrijdag 26 oktober.

Kaarten kosten 38,58, 44,18 en 49,78 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

De kaartverkoop start nu vrijdag 2 februari om 10 uur

You must be logged in to post a comment Login