Jeremy Loops komt op 12 april naar La Madeleine!

Jeremy Loops komt op 12 april naar La Madeleine!

Jeremy Loops is “big” in eigen land Zuid-Afrika en breekte ook internationaal door met zijn catchy songs en elektronische loops. Na uitmuntende shows op Couleur Café, Brussels Summer Festival, Les Ardentes, OLT Rivierenhof en in de AB komt hij opnieuw naar Brussel, op 12 april in La Madeleine.

Een verzameling van geluiden die hij maakt met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox worden via zijn looppedals vervormd tot een eclectisch, harmonisch, maar bovenal poppy geheel, van hip-hop en electronica tot traditionele Afrikaanse muziek. Zo neemt de Zuid-Afrikaan zijn publiek mee op een muzikale reis, die beïnvloed is door indrukken uit de hele wereld, die hij al werkend op een jacht opdeed.

Na twee jaar intensief getourd te hebben over de hele wereld, ging hij in 2017 de studio in met Jake Gosling (schreef voor James Bay, Lady Gaga, Shawn Mendes) en Will Hicks (producer van o.a. Ed Sheeran, Lilly Allen, Bastille) om zijn nieuw album op te nemen. Twee singles van zijn gloednieuw album zijn reeds verschenen:‘The Shore’ (ft. Motheo Moleko) en ‘Waves’.

‘De Zuid-Afrikaan brengt ons opnieuw een zomerplaatje van formaat, die de winter eventjes minder koud maakt.’  Dansende Beren

Een liveshow van deze multigetalenteerde beats- en ritmekunstenaar is steevast een muzikaal en visueel feestje.

De ticketverkoop start op vrijdag 2 februari om 9u via greenhousetalent.be.

You must be logged in to post a comment Login