Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nieuw zijn: Nine Inch Nails, The Script, Anderson .Paak & The Free Nationals, David Byrne, Kaleo en Petit Biscuit. Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter. Voor donderdag 5 juli zijn Queens Of The Stone Age, Gorillaz, The Script en Marshmello bevestigd. London Grammar, Snow Patrol en Anderson .Paak & The Free Nationals komen op vrijdag 6 juli naar Werchter. Op zaterdag 7 juli verwelkomt Rock Werchter Pearl Jam, Jack White, Khalid, Fleet Foxes en Petit Biscuit. Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Eels, David Byrne en Kaleo staan op zondag 8 juli op Rock Werchter. Meer namen volgen snel.

Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Door Peter