Phil Campbell and the Bastard Sons op 2 maart @ Muziekodroom!

Phil Campbell and the Bastard Sons op 2 maart @ Muziekodroom!

Motörheads frontman Lemmy organiseerde in februari van 1984 een auditie om de nieuwe gitarist te vinden. Würzel en Phil Campbell kwamen als de twee beste gitaristen uit de bus, maar Lemmy moest nog steeds een keuze maken. Totdat hij ze samen hoorde spelen en ze gewoon alle twee onderdeel maakten van Motörheads.

De rest is geschiedenis. Campbell, Lemmy en de rest van Motörhead touren de hele wereld over en definiëren wat het rocksterren bestaan nu écht is. Tot die trieste dag in december 2015, Lemmy overleed en de band maakte bekend geen tours meer te doen.

Een jaar nadien pakt Phil Campbell de gitaar weer op. Samen met de Bastard Sons (zijn zonen Todd, Dane en Tyla en zanger Neil Starr) begint hij met touren en hun Hun full album ‘The Age Of Absurdity’ komt uit op 26 Januari 2018.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login