BEN HARPER AND CHARLIE MUSSELWHITE OP 14 APRIL IN LA MADELEINE!

BEN HARPER AND CHARLIE MUSSELWHITE OP 14 APRIL IN LA MADELEINE!
Twee blueslegendes slaan de handen opnieuw in elkaar voor het tweede hoofdstuk van een prachtige samenwerking. Ben Harper & Charlie Musselwhite kondigen de nakende release van een nieuw album aan, de langverwachte opvolger van ‘Get Up’, die in 2015 bij het legendarische label Stax uitgebracht werd.
Ben Harper behoeft geen introductie meer, en kennen we als groot muziekliefhebber, uitzonderlijk muzikant en geëngageerde en innemende persoonlijkheid. Sinds zijn doorbraak met ‘Welcome To The Cruel World’ in 1994 bouwt hij onvermoeibaar verder aan een verbluffende discografie die naast zijn solowerk en duetten ook groepsprojecten met Blind Boys of Alabama, Relentless7 en uiteraard ook The Innocent Criminals bevat. Charlie Musselwhite is al net zo’n reus in het genre, sinds hij in de jaren ’60 als één van de eerste blanke artiesten toetrad tot het kleine clubje van bluesiconen. Hij is een onnavolgbaar mondharmonicaspeler maar ook een begenadigd zanger, en werkte tijdens zijn uitgebreide carrière samen met zowat alle legendes uit de blues. Muddy Waters, Howlin’ Wolf, Little Walter, maar ook recenter met Tom Waits en Bonnie Raitt.
Ben Harper & Charlie Musselwhite komen op zaterdag 14 april hun nieuwe plaat ‘No Mercy In This Land’ presenteren in het intieme kader van La Madeleine in Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 januari om 10u.

You must be logged in to post a comment Login