Nieuw salvo van namen op de affiche van Les Ardentes!

damian-m

De man met dé stem, de legendarische flow en de erfenis van een heel leven als bagage, Damian “Jr.Gong”, wonderzoon van Bob Marley, zal op 5 juli op het podium van Les Ardentes staan. Als waar icoon van de Jamaicaanse beweging, trad hij in de voetsporen van zijn vader om op zijn beurt de top van de reggae te bereiken. Na zijn start aan de zijde van ‘The Shepherds’, werd Damian omgedoopt tot “Jr.Gong”, zoon van “Tuff Gong”. Als vanzelfsprekend integreert hij dancehall en hiphop, wat zijn muziek tot een uniek en hedendaags genre maakt, zonder ooit zijn reggaeachtergrond te verloochenen.

De Frans-Cubaanse zusjes met hun engelenblik van IBEYI hebben ons al beroerd tijdens de editie van 2016! Nu zijn ze terug met “Ash”, hun tweede studioalbum, en zullen ze op vrijdag 6 juli te zien zijn op Les Ardentes 2018.

EDDY DE PRETTO is de niet-classificeerbare revelatie uit Frankrijk. Hij die muziek maakt die zich situeert tussen Urban Music en tekstliedjes en die met evenveel gemak zowel Jacques Brel, Claude Nougaro en Edith Piaf als Frank Ocean, Damso, Booba en Diam’s citeert, zal op donderdag op het podium van Les Ardentes staan.

Als we het over revelaties hebben aan het begin van dit nieuwe jaar, kunnen we onmogelijk voorbijgaan aan ANGELE. De naam en de muziek van het jongere zusje van Roméo Elvis (die je vorig jaar misschien hebt opgemerkt op het podium tijdens het concert van de grote broer) is aanwezig in ieders hoofd en ligt op ieders lippen. Ze zal op zondag 5 juli optreden op Les Ardentes.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login