JOOLS HOLLAND & HIS RHYTHM & BLUES ORCHESTRA OP 13 APRIL NAAR HET DEPOT!

jools-holland-and-his-rhythm-blues-orchestra-het-depot-2015-24

Moet Jools Holland nog voorgesteld worden? Als begaafd blues- en boogie woogie pianist, televisiepresentator en bandleider is hij vooral bekend als de presentator van het (mogelijk) meest invloedrijke muziekprogramma ‘Later… With Jools Holland’.

In zijn tv-show biedt Jools Holland vele bekende artiesten een podium, maar het zelf spelen zal hij waarschijnlijk nooit kunnen laten. Niet zelden schuift hij tijdens één van zijn shows even achter de piano. Met zijn befaamde Rhythm & Blues Orchestrakeert hij voor een derde maal terug naar Het Depot. In te vullen in uw verwachtingspatroon? Een tot in de puntjes verzorgde avond vol soul, blues, ska, jazz pop en – of course – boogie-woogie.

Jools Hollands Rhythm & Blues Orchestra bestaat uit Gilson Lavis, Ruby Turner en Louise Marshall. Als special guest zakt ook Marc Almond af naar Het Depot op 13 april. Niet-te-missen.

TICKETS

 

You must be logged in to post a comment Login