Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 7 en 8 april 2018 zal de eerste Independent Label Market Brussel plaatsvinden in het Centrum voor Hedendaagse Kunst WIELS. Onafhankelijke platenlabels uit België en andere Europese landen zullen er een weekend lang samenkomen om hun artiesten en platen voor te stellen en verzamelaars, muziekkenners en fans persoonlijk te ontmoeten. ILM organiseerde vanaf  2011 erg geslaagde Markets in London, LA, Berlijn, Hamburg, Barcelona en Parijs waar al meer dan 250 Indie labels aan deelnamen.

De bezoekers van dit gratis festival voor alle leeftijden kunnen op deze manier nieuwe muziek ontdekken en kennismaken met de mensen achter de labels, die al hun energie steken in het steunen en promoten van onafhankelijke muziek. Naast de nationale en internationale platenbeurs, houden de activiteiten van ILM bij WIELS onder meer een muziekprogramma in met dj’s en muziekprogrammatoren van de deelnemende labels en uit de lokale scene, en lezingen.

IML Brussel is dus niet enkel een platenbeurs, het is ook een tweedaags feest gewijd aan onafhankelijke muziek, met tal van concerten en evenementen in verschillende Brusselse artistieke hotspots. De missie van IML Brussel bestaat er in onafhankelijke creatie te ondersteunen, onafhankelijke muzikanten meer zichtbaarheid te geven en nieuwe sociale en professionele banden te smeden. IML Brussel wil een onmisbaar evenement worden voor alle fans van en actoren in de onafhankelijke muziek

 

Links Independent Label MKt International

ILM
Facebook
Instagram
Twitter

 

Door Peter

Gerelateerd bericht