24 nieuwe namen voor Dour Festival!

dour-2018

Na Mura Masa, Tyler, The Creator, alt-J en Paul Kalkbrenner voegen ze opnieuw 24 namen toe aan de line-up van Dour Festival 2018.

Niemand minder dan The Chemical Brothers bijt de spits af. Het mythische Britse duo komt voor de eerste keer naar Dour om hun collectie van hits los te laten op het festival.

Daarnaast nodigen ze Action Bronson uit om hip hop te vertegenwoordigen op het festival. Hij komt echter niet alleen, Denzel CurryMick Jenkins en de fabuleuze Princess Nokia voegen zich ook toe aan het programma.

De fans van elektronische muziek krijgen een heus menu voorgeschoteld. Pan-PotModeselektor dj set, Recondite en Rødhåd representeren stuk voor stuk de Duitse kwaliteit. Daarnaast zullen de Canadees Daphni, de Britten Mount Kimbie en Floating Points (solo en live) iedereen doen wegdromen. We eindigen deze lijst met de producers Fatima Yamaha uit Nederland, Cashmere Cat uit Noorwegen, Polo&Pan uit Frankrijk en het duo Talaboman bestaand uit de Spanjaard John Talabot en de Zweed Axel Boman.

Bij Dour vergeten echter de rock wereld niet. Op het programma staan de vurige Amerikanen Thee Oh Sees, de terugkeer van cultbands Ministry en Mogwai, veel belovende acts zoals Shame en Zeal and Ardor en zonnige indierock uit Australië van Parcels. Als afsluiter niemand minder dan het project Dead Cross, een band samengesteld door Mike Patton (Faith No More, Fantômas, Peeping Tom,…) en de drummer van Slayer, Dave Lombardo.

Als laatste kondigen we een vaste waarde aan binnen de nieuwe generatie van reggae, Protoje & The Indiggnation.

Tickets en overnachtingen zijn te koop via onze online ticket shop tickets.dourfestival.be

You must be logged in to post a comment Login