Black Label Society op 31 maart @ Trix!

Black Label Society op 31 maart @ Trix!

Weinig gitaristen spreken zo tot de verbeelding als Zakk Wylde, de Amerikaanse multi-instrumentalist die jarenlang het mooie weer maakte aan de zijde van Ozzy Osbourne. Met zijn band Black Label Society wist hij ondertussen wereldwijd een brede en bij momenten heel fanatieke fanbasis op te bouwen. Op 31 maart komen ze in Trix hun tiende album voorstellen: ‘Grimmest Hits‘.

Ondanks een behoorlijk turbulente levensstijl blijft Zakk Wylde immers een hoogvlieger op muzikaal vlak. Als rechterhand van Ozzy schreef hij mee aan een resem nummers en stond hij de Madman steevast bij op het podium terwijl hij tussendoor naarstig sleutelde aan de carrière van zijn eigen band Black Label Society. Deze laatste zag het levenslicht in 1998 met als eerste wapenfeit het album ‘Sonic Brew’. Wylde stak voordien al even de neus aan het venster met Pride & Glory en probeerde het ook even als soloartiest, maar het is pas met zijn van blues en southern rock doordrenkte, loodzware heavy metal dat Wylde echt weet door te breken bij het brede publiek.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login