Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na eerder deze maand onder meer al Pennywise, Descendents en Dwarves te hebben aangekondigd voor de 43e editie in juli volgend jaar, voegt de organisatie van het Belgische Sjock-festival nu de volgende vijf acts aan het affiche toe: deathpunk fenomeen Turbonegro (NO); all-grrrrl garage-psych-rock supergroup The Darts (US); ‘21st century Las Vegas grind’-band The Fuzillis (UK); Los Coyote Men (UK) en Link! (UK).

Meer acts volgen spoedig. Het driedaagse rockfestijn Sjock wordt komend jaar gehouden op 6, 7 en 8 juli 2018 in Gierle nabij Turnhout in België. Tickets gaan zeer binnenkort in de verkoop.

Het volledige affiche tot nu toe; meer namen volgen spoedig
Main Stage:
Pennywise (US), Descendents (US), Turbonegro (NO), Dwarves (US), Nick Oliveri Band (US), Five Horse Johnson (US), Nine Pound Hammer (US), The Darts (US), Shotgun Sawyer (US).

Titty Twister:
James Intveld (US), The Wise Guyz (UKR), The Fuzillis (UK), The Hoodoo Tones (FR), Los Coyote Men (UK), Link!.

De line-up tot nu toe staat op de site. Meer namen voor de drie podia van Sjock (te weten Main Stage, Titty Twister en Newcomer Stage) worden komende tijd bekendgemaakt.

Sjock 2017
Dit jaar verkocht de 42e editie van Sjock op voorhand uit. Duizenden bezoekers uit heel Europa trokken naar het zonovergoten Belgische rock-‘n-roll-Mekka in Gierle om te watertanden bij onder meer een zeer exclusieve show van de Zweedse legende The Hellacopters; Bad Religion, The Living End, Nashville Pussy, Zeke, New Bomb Turks, Rocket From The Crypt en The Dirtbombs.

Sjock: drie dagen, drie podia en lage bierprijzen
Sjock, het oudste nog bestaande alternatieve én onafhankelijke festival van België viert komend jaar zijn 43ste editie en is al sinds jaar en dag een initiatief van de vrijwilligers van Jeugdhuis ’t Hoekske in Gierle. Het is de oervader van festivals als Groezrock, Speedfest en ScumBash. In al die jaren tijd is het evenement uitgegroeid tot een uniek festival, waar Rock met de grote R centraal staat. Sjock scheidt zich af van de mainstream-waanzin en kiest bewust voor rock-‘n ‘-roll in de originele betekenis van het begrip.

Sinds vorig jaar heeft Sjock drie podia. Naast de vertrouwde Main Stage en Titty Twister tent is er komend jaar weer de Newcomers Stage. Op deze manier kan de organisatie een zevental beginnende bands een kans geven om zich te tonen aan het grote publiek. Vandaag de dag is Sjock dé ontmoetingsplaats voor rockabilly’s, psychobilly’s, hillbilly’s maar ook voor vetkuiven, tattoos, erotiserende netkousen, dito decolletés en voor iedereen die rock-‘n ‘-roll een warm hart toe draagt.

Sjock gelooft niet in woekerprijzen voor inkom en drank. Een combiticket voor drie dagen kostte dit jaar bijvoorbeeld maar €67,- en voor een frisse pint betaalde de bezoeker slechts € 2,-

TICKETS & INFO

Door Peter