alt-J en 11 nieuwe namen bevestigd voor Dour Festival!

dour-2018

Na Mura Masa en Tyler, the Creator, is het de beurt aan alt-J om hun komst aan te kondigen, dit op zaterdag 14 juli 2018. Al vanaf hun eerste album slaagde alt-J, nu grote speler in de Engelse en internationale scene, er in om hun unieke stijl naar het grote publiek te brengen. Zowel de onstuitbare singles zoals “Tesselate”, “Breezeblock”, “Left Hand Free” en “Matilda” als hun tweede meesterwerk This Is All Yours lanceerden hen op weg naar succes. Hun nieuwste album Relaxer brengt ons onder andere de titels “3WW”, “Deadcrush” en “In Cold Blood”. Stuk voor stuk getuigen deze van de klasse die de zanger Joe Newman en zijn rechter- en linkerhand brengen. Wij staan alvast te popelen om hen voor de eerste maal te mogen verwelkomen op Dour.

Nog 11 andere namen aan de line-up. Te beginnen met niemand minder dan Joey Bada$$ en Ho99o9, beiden vaste waardes in de Amerikaanse rap en Hugo TSR om de nieuwe beweging van Franstalige bewuste rap te vertegenwoordigen.

Wat het elektronische genre betreft, hebben we het plezier om de Berlijnse meester Ben Klock aan te kondigen. Evenals het manusje-van-alles Ben UFO uit London, de geniale Franse producer I Hate Models, de wervelwinden Black Sun Empire feat. Multiplex MC en voor het derde jaar op rij, de koningin van eigen bodem Amelie Lens.

De festivalgangers zullen ook kunnen meezweven op de harmonieuze melodieën van Nils Frahm, meedansen met onze trouwe steeds terugkerende landgenoten Girls in Hawaii en genieten van een zonnige cocktail geschonken door het Amerikaanse duo ODESZA.

De 30ste editie van Dour Festival vindt plaats op 11 tot 15 juli 2018.

www.dourfestival.eu

You must be logged in to post a comment Login