Geen widgets gevonden in de zijbalk

Liefhebbers van punk- en garagerock; rockabilly; surf; rock-‘n‘-roll en aanverwante muzikale genres wensen maar één cadeau in hun blue suede shoes of onder hun rocking X-mas tree: een toegangsbewijs voor het jaarlijkse Belgische Sjock-festival op 6, 7 en 8 juli 2018 in Gierle nabij Turnhout in België. De organisatie pakt voor de 43e editie meteen hard uit met de 1e reeks namen:

Main Stage:
Pennywise (US)
Descendents (US)
Dwarves (US)
Nine Pound Hammer (US)
Five Horse Johnson (US)
Nick Oliveri Band (US)
Shotgun Sawyer (US)

Titty Twister:
James Intveld (US)
The Wise Guyz (UKR)
The Hoodoo Tones (FR)

De line-up tot nu toe staat op de site. Meer namen voor de drie podia van Sjock (te weten Main Stage, Titty Twister en Newcomer Stage) worden komende tijd bekendgemaakt.
Tickets gaan binnenkort in de verkoop.

Sjock 2017
Dit jaar verkocht de 42e editie van Sjock op voorhand uit. Duizenden bezoekers uit heel Europa trokken naar het zonovergoten Belgische rock-‘n-roll-Mekka in Gierle om te watertanden bij onder meer een zeer exclusieve show van de Zweedse legende The Hellacopters; Bad Religion, The Living End, Nashville Pussy, Zeke, New Bomb Turks, Rocket from the Crypt en The Dirtbombs.

Sjock: drie dagen, drie podia en lage bierprijzen
Sjock, het oudste nog bestaande alternatieve én onafhankelijke festival van België viert komend jaar zijn 43ste editie en is al sinds jaar en dag een initiatief van de vrijwilligers van Jeugdhuis ’t Hoekske in Gierle. Het is de oervader van festivals als Groezrock, Speedfest en ScumBash. In al die jaren tijd is het evenement uitgegroeid tot een uniek festival, waar Rock met de grote R centraal staat. Sjock scheidt zich af van de mainstream-waanzin en kiest bewust voor rock-‘n ‘-roll in de originele betekenis van het begrip.

Sinds vorig jaar heeft Sjock drie podia. Naast de vertrouwde Main Stage en Titty Twister tent is er komend jaar weer de Newcomers Stage. Op deze manier kan de organisatie een zevental beginnende bands een kans geven om zich te tonen aan het grote publiek. Vandaag de dag is Sjock dé ontmoetingsplaats voor rockabilly’s, psychobilly’s, hillbilly’s maar ook voor vetkuiven, tattoos, erotiserende netkousen, dito decolletés en voor iedereen die rock-‘n ‘-roll een warm hart toe draagt.

Sjock gelooft niet in woekerprijzen voor inkom en drank. Een combiticket voor drie dagen kostte dit jaar bijvoorbeeld maar € 67,- en voor een frisse pint betaalde de bezoeker slechts € 2,-

TICKETS & INFO

Door Peter