Geen widgets gevonden in de zijbalk

WIZ KHALIFA, zwaargewicht binnen de Amerikaanse hiphop, goed voor multipel platinium in de hitlijsten en met meerdere nominaties voor de Grammy Awards op zijn naam, staat op 6 juli op het podium in Luik voor een exclusief optreden in België.

De artiest kent het grote succes sinds de release van zijn eerste major label-album “Rolling Papers” in 2011 met hits als “Black and Yellow”, “Roll Up” en “No Sleep”. Daarop volgen het album “Blacc Hollywood” met daarop de single “We Dem Boyz” en – niet te vergeten – “See You Again”, de originele soundtrack van de film “Fast & Furious 7” (het nummer dat het meest werd gespeeld in 1 dag tijd op Spotify in de Verenigde Staten en dat de 2de plaats bekleedt op de lijst van de meest beluisterde tracks aller tijden op Youtube).

Alvorens diegene die al garant stond voor een opvallende passage op het festival van 2014 aan het werk te zien deze zomer, maakt WIZ KHALIFA zich op om hard toe te slaan in de komende maanden. Zo is zijn langverwachte album “Rolling Papers 2” eindelijk afgewerkt. Als voorsmaakje ervan en om jullie geduld niet te erg op de proef te stellen, heeft WIZ KHALIFA recentelijk een gloednieuwe mixtape “Laugh Now, Fly Later” onthuld.

TICKETS EARLY BIRD zijn nog steeds te koop!

WIZ KHALIFA (6 juli) – MASSIVE ATTACK (8 juli) – DAMSO (5 juli) – SKEPTA (8 juli) zijn bevestigd voor de editie 2018 van Les Ardentes.

De PASS 4 DAGEN is nog steeds beschikbaar aan het tarief EARLY BIRD van 110 € (125 € na deze promotie)

De tickets ZONDAG en DONDERDAG zijn te koop voor de prijs van 50 €.

De dagtickets voor VRIJDAG en WIZ KHALIFA zullen te koop zijn deze maandag om 10:00 op www.lesardentes.be en in de winkel.

Door Peter