Fever Ray op 15 maart naar Ancienne Belgique!

Fever Ray op 15 maart naar Ancienne Belgique!

Dit wordt zonder twijfel één van dé markantste liveshows van begin 2018. Karin Dreijer Andersson, de creatieve helft van The Knife, gaat opnieuw de baan op met haar soloproject Fever Ray!

De livepassages van deze hypergetalenteerde artieste, ongrijpbare ster van de minimal electro en ultieme referentie binnen de internationale scene zijn opmerkelijk zeldzaam. Maar liefst acht jaar na de release van haar hallucinogene en energieke eerste pareltje, is Fever Ray terug met een nieuwe plaat, ‘Plunge’. We horen meer metaal, minder bezwering, en alles staat in dienst van een compromisloze boodschap. Karin vertaalt haar verhaal en haar meningen naar muziek met overgave en talent, in een unieke wereld waarin muzikale grenzen vervagen aan de hand van tracks als “Falling”, “IDK About You” en “To The Moon And Back” – vergezeld van een video over de grenzen van de zonde.

Op 15 maart staat Fever Ray in de Ancienne Belgique voor een live-ervaring die nu al legendarisch genoemd mag worden! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 november om 11u.

You must be logged in to post a comment Login