Geen widgets gevonden in de zijbalk

Graspop Metal Meeting gaat XL in 2018! Éénmalig. Vier dagen feest op de Stenehei. Dessel wordt voor één dag langer dé Paradise City voor iedere metalhead in het land. België’s grootste heavy music festival start volgend jaar officieel op donderdag 21 juni en heeft met GUNS N’ ROSES als headliner op donderdag een topper van formaat beet. Lees meer over de “Not In This Lifetime Tour” van GUNS N’ ROSES in hier bijgevoegd bericht.

Na de aankondiging van OZZY OSBOURNE eerder deze week, zijn er nu twee headliners bekend. Een verdere invulling van de line-up volgt snel. De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2018 start op zaterdag 18 november om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Het herboren GUNS N’ ROSES vertoont met hun uiterst succesvolle “Not In This Lifetime Tour”, en zeer gesmaakte doortocht op TW Classic afgelopen zomer, geen tekenen van rustig uitbollen. Het Europese luik van de tournee in 2017 telde meer dan 1 miljoen verkochte tickets, wat het tot de meest succesvolle tour van het jaar maakt. En de legendarische band gaat in 2018 op hetzelfde elan verder. Met headlinerslots op de grootste festivals – noteer: Graspop Metal Meeting op donderdag 21 juni! – en 13 stadionshows doorheen Europa.

Het ultieme bewijs dat GUNS N’ ROSES – Axl Rose (vocals, piano), Duff McKagan (bas), Slash (lead gitaar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rhythm gitaar), Frank Ferrer (drums), en Melissa Reese (keyboard) – en pur sang rock & roll sterker zijn dan ooit!

Door Peter