Ook Oscar And The Wolf op Werchter Boutique!

oscar the wolf
Headliner Bruno Mars krijgt mooi gezelschap op Werchter Boutique 2018. Oscar And The Wolf is van het beste van eigen bodem. Max Colombie imponeert zowel op plaat als op het podium. De recensent van De Morgen was ‘overdonderd, overweldigd en overrompeld’ na de recente dubbele passage van Oscar And The Wolf in het Antwerpse Sportpaleis. Max Colombie & co pakten uit met een fenomenale show. Die brengen ze ook mee naar het grote podium van Werchter op zaterdag 16 juni.

Met Bruno Mars en Oscar And The Wolf zijn nu twee namen voor Werchter Boutique 2018 gekend. Nog meer sterke popacts worden binnenkort aan de affiche toegevoegd. Tickets voor Werchter Boutique 2018 zijn in verkoop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Oscar And The Wolf klinkt als de ideale titel voor een sprookje. Dat is het ook voor Max Colombie, de bedenker en de bezieler van het project. Vanuit het schijnbare niets ontpopte de jongeman zich met het album ‘Entity’ (2014) tot het wonderkind van de Belgische popmuziek. Hij deed dingen die niemand hem had voorgedaan. En al zeker niet op zo’n prille leeftijd. Zwoele verleidingsdansen als ’Princes’, ‘Undress’ en ‘You’re Mine’ (met Raving George) zorgden voor uitverkochte Sportpaleizen en extatische festivalweides. Tijdens Rock Werchter 2017 wist een uitzinnig publiek Colombie tot tranen toe te beroeren. Op zijn jongste -nu al gouden- album ‘Infinity’ (2017) begeleidt hij zijn weemoedige soul voor de 21ste eeuw naar de dansvloer. Toppers als ‘Breathing’ en ‘Runaway’ blinken even fel als de excentrieke podiumpakken van hun geestelijke vader. Internationale klasse.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique is reeds van start gegaan. Een ticket kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

You must be logged in to post a comment Login