First Aid Kit komt op 19 januari met nieuw album “Ruins” en staan op 6 maart in AB!

first-ais-kit

Het Zweedse duo First Aid Kit zal op 19 januari hun langverwachte album Ruins uitbrengen, het werd opgenomen in Portland OR en geproduceerd doorTucker Martine (My Morning Jacket, Laura Veirs).  De zussen werkten er samen met geweldige muzikanten zoals Peter Buck van REM, Wilco’s Glenn Kotche, en McKenzie Smith bekend van Midlake. Ruins kan vanaf vandaag besteld worden als pre-order, en dan krijg je er onmiddellijk de single “It’s A Shame” en de track “Postcard” bij.  “‘Postcard’ is one of the most traditional sounding songs we’ve ever written, and we wanted the production to mirror that. It’s not a resentful song, but more of a reaching out to a lover to wish them well on their journey in the midst of having to let them go.” Aldus First Aid Kit.

TICKETS VANAF 3/11.

victor

You must be logged in to post a comment Login