BRNS releasen hun album “Sugar High” op 6 oktober!

BRNS releasen hun album “Sugar High” op 6 oktober!

De Brusselaars van BRNS (file under experimentele indierock) releasen hun album Sugar High op 6 oktober aanstaande (via Pias), de opvolger van het internationaal erg goed ontvangen debuut Patine uit 2014. De band heeft daarna intensief getourd (met oa Yessayer), met concerten op SXSW en Iceland Airwaves en zo een solide live reputatie opgebouwd. In 2016 werd het duidelijk dat er een break moest ingelast worden. Herbronnen en een frisse start waren nodig en daar profiteerde de band dan weer van om in verscheidene Brusselse studios nummers op te nemen met bevriende sound engineer Tommy Desmedt (oa Girls in Hawaii). Net voor de zomer van 2017 brachten ze al een EP uit, en ‘Pious Platitudes’, de huidige single  met opvallende clip: die de komst van de nieuwe full album “Sugar High” aankondigde.

Vandaag voegen ze daar ook een hele zwik nieuwe livedata aan toe (waaronder releaseconcerten in Brussel, Gent, Leuven, Tongeren, Luik, Namur en Charleroi),en als uitsmijter is er de een nieuwe video voor de albumtrack “Encounter”.

BRNS on tour:

04/11/2017 RVX – De Velinx
17/11/2017 Beursschouwburg
22/11/2017 Democrazy     Gent
29/11/2017 de STUK         Leuven           

 

You must be logged in to post a comment Login