Kendrick Lamar op 27 februari @ Sportpaleis Antwerpen!

Kendrick Lamar op 27 februari @ Sportpaleis Antwerpen!
Top Dawg Entertainment labelartiest en zevenvoudig Grammy winnaar Kendrick Lamar kondigt vandaag de Europese data aan van ‘THE DAMN. TOUR’. 15 data in 11 verschillende landen! De tour start begin februari in Dublin en brengt de rapper op dinsdag 27 februari naar het Antwerps Sportpaleis. Niemand minder dan Brits electropopper James Blake neemt de support voor zijn rekening. De ticketverkoop start nu vrijdag 6 oktober om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.
‘THE DAMN. TOUR’ vormt het orgelpunt van het wereldwijde succes van Kendrick Lamar’s vierde album ‘DAMN.’ gereleaset in april van dit jaar. In de VS schoot het album de Billboard 200 chart binnen op #1, de derde keer reeds op de toppositie van de Amerikaanse albumhitlijst, en op #2 in de Belgische Ultratop albumlijst, de hoogste positie tot nu toe in de Belgische hitlijst. Het door fans én pers veelprezen album ‘DAMN.’ werd door Pitchfork geroemd als een waar meesterwerk “full of expensive beats, furious rhymes, and peerless storytelling about Kendrick’s destiny in America” en door het legendarisch magazine Rolling Stone gelauwerd als “dazzling display of showy rhyme skills, consciousness-raising political screeds, self-examination and bass-crazy-kicking…”. Kendrick Lamar is top. ‘THE DAMN. TOUR’ is de must see rap tour van 2018.

You must be logged in to post a comment Login