The National op 9 november naar Vorst Nationaal!

The National op 9 november naar Vorst Nationaal!
2017 wordt nu ook voor The National het jaar van de comeback, met een nieuw album én een nieuwe tournee. Die brengt de groep uit Brooklyn opnieuw naar ons land voor twee concerten om van te smullen… op 30 en 31 oktober speelt The National in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel!
Rond frontman Matt Berninger en de broederparen Aaron (gitaar, bas, piano) en Bryce Dessner (gitaar) en Scott (bas, gitaar) en Bryan Devendorf (drums) is het al sinds 2013 ijzig stil. Met ‘Trouble Will Find Me’ leverden ze toen een ijzersterk album af, dat hun onwrikbare reputatie als één van de internationale vaandeldragers van de indierock enkel maar eer aandeed.
Met voorheen ook ‘The National’ (2001), ‘Sad Songs For Dirty Lovers’ (2003), ‘Alligator’ (2005), het sublieme ‘Boxer’ (2007) en het magnifieke ‘High Violet’ (2010) schreven de heren al een ongenaakbare discografie bij elkaar. Op de planken begeesteren ze telkens opnieuw een breed publiek met een charismatische en passionele show.
Om de grote terugkeer en de nakende release van een nieuwe langspeler – getiteld ‘Sleep Well Beast’ – te vieren, trakteert The National zijn Belgische fans op twee concerten in het majestueuze kader van de Henry Le Boeuf-zaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Twee onmisbare kansen om je halsoverkop in hun fascinerende, donkere universum te storten.
Wees op de afspraak op 30 en 31 oktober, want The National maakt zich op voor twee imposante concerten! De ticketverkoop start op vrijdag 19 mei om 10u.

You must be logged in to post a comment Login