Father John Misty op 12 november naar AB!

Father John Misty op 12 november naar AB!

Onze Vader presenteert gloednieuw bezwerende 3de worp ‘Pure Comedy’

Met een flair à la Nick Cave walst Joshua Tillman – aka Father John Misty – doorheen een subversieve wereld vol orchestrale indiepop & rock. Ofte: Sufjan Stevens in een beklijvende paringsdans met Elliott Smith, Randy Newman, John Grant en Brian Wilson overgoten met weelderige romantiek en dubbelzinnige teksten vol ironie en sarcasme.

Father John Misty stond respectievelijk in AB als J. Tillman (’08), als drummer van Fleet Foxes (’08) en Father John Misty (’15) ‘Zijn performance op Pukkelpop ’15 laveerde tussen bevreemdend, pakkend en afstotend. But, I’ll keep coming back’.

‘Pure Comedy’
, de titel van zijn jongste album. En ook het feit dat een zéér bevriende band amper een week later in AB zal staan.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login