Air Traffic op 14 april naar Ancienne Belgique!

Air Traffic op 14 april naar Ancienne Belgique!
Precies 10 jaar geleden kwam het debuutalbum van Air Traffic uit. ‘Fratured Life’ verrastte in 2007 vriend en vijand met de originele pop-en rocknummers vol briljante, subtiele en brutale arrangementen. Om de 10de verjaardag van hun debuutplaat, en vooral ook de komst van hun langverwachte tweede album te vieren, komt Air Traffic terug naar België. Op zaterdag 14 april komen ze naar de Ancienne Belgique!
De Engelsen veroverden de hele wereld met hun ondertussen mythische album en talloze hits als “Shooting Star”, “Charlotte”, “Empty Space” en “No More Running Away”. Ze beleefden een ongelofelijke periode met optredens op de grootste festivals (waaronder Rock Werchter) en speelden in concertzalen overal ter wereld. Na 7 jaren radiostilte besloten Chris Wall (zang, piano), David Ryan Jordan (drum), Tom Pritchard (gitaar) en Jim Maddock (bas) om de draad weer op te pikken om het 10-jarige bestaan van ‘Fractured Life’ te vieren, maar dat is niet alles…
Het is een enorm belangrijk jaar voor het Engelse viertal uit Bournemouth. In februari kondigden ze een hele reeks concerten aan waaronder drie in Het Depot in Leuven, die op amper 24u tijd waren uitverkocht! Een mooie beloning voor de band, die blijkbaar nog steeds omarmd wordt door hun fans.
Met een nieuwe single en een nieuw album heeft Air Traffic nog enkele leuke verrassingen in petto voor ons. De emoties zullen hoog oplopen op zaterdag 14 april in de Ancienne Belgique voor een reünie die nu al hoge verwachtingen opwekt. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 4 oktober om 11u.

You must be logged in to post a comment Login