Les Ardentes komt met eerste headliner!

damso4zw

Eerste headliner voor de editie 2018: DAMSO.

Op minder dan een jaar tijd is het William Kalubi (25), aka Damso, gelukt zijn plek te veroveren als een vooraanstaande artiest. Hij wordt algemeen beschouwd als een muzikaal genie zonder evenbeeld die uitblinkt qua schrijftalent en creativiteit!

Damso heeft een contract bij 92i, het label van Booba. De Brusselse rapper wil steeds verder met zijn muziek. Dit heeft hij reeds bewezen op zijn album « Ipséité », die dubbel platina haalde.

Damso laat niets over aan het toeval: de productiekeuze, zijn bijzondere communicatie strategie, zijn stem en zang. Bovendien neemt hij geen blad voor de mond om over zijn artistieke visie, commercieel succes, vaderschap of Afrika te praten.

In Frankrijk haalde Damso, dubbel platina, in België scoorde hij goud. Zowel door het publiek als in het rap milieu wordt hij op handen gedragen. Damso fonkelt aan het rapfirmanent, nochtans is hij momenteel nog een nobele onbekende in Vlaanderen. Kom hem ontdekken als headliner op Les Ardentes

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login