Machine Head op vrijdag 11 mei @ Ancienne Belgique!

machine-head
De Amerikaanse metalgrootheid keert terug naar de podia om zijn negende album live voor te stellen! De ideale gelegenheid om de Belgische fans rond de oren te slaan met hun stevige thrashmetal op vrijdag 11 mei in de AB.
Machine Head werd opgericht in 1992 en drukte gelijk zijn stempel op de metalgeschiedenis. Debuutalbum “Burn My eyes” slaat in als een bom, door kenners op gelijke hoogte geplaatst met Metallica’s “Masters Of Puppets”en Slayer’s “Reign In Blood”. Het wereldwijde succes van het album opent tal van deuren, een roemrijke carrière ligt in het verschiet. Met tien jaar later dat andere meesterwerk “Through The Ashes Of Empire” (2003), opnieuw een mijlpaal in hun bestaan. Ook de daaropvolgende albums “The Blackening” (2007), “Unto the Locust” (2011) en “Bloodstone & Diamonds” (2014) bevestigen op mooie wijze de onaantastbare status van de band op internationaal vlak. Er is dan ook geen enkele twijfel dat de nieuwe plaat “Catharsis” zich zal kunnen meten aan de oude albums. Samen met Zack Ohren (Fallujah, All Shall Perish) opgenomen in de Sharkbite Studios in thuishaven Oakland belooft het nieuwe album meer van de gekende formule waar de band en fans trouw aan zweren. Scheurende gitaren, knallende drums, diepe bassen en een stem als een klok die van een verwoestende oerschreeuw met alle gemak overgaat in melodieus gezang.
Machine Head tekent present met zijn Belgische fans in de AB op vrijdag 11 mei. De ticketverkoop start nu vrijdag 29 september om 10u.

You must be logged in to post a comment Login