6lack op 23 januari naar Trix!

6lack op 23 januari naar Trix!

6lack, spreek uit als black, brengt naast bedwelmende hiphopbeats ook gevatte lyrics over liefde, vrijheid en twittertrolls mee naar Trix. Zijn donkere, minimalistische vibe zou niet misstaan bij The XX, maar voorlopig houdt de jonge songwriter uit Atlanta het op samenwerkingen met onder meer The Weeknd en Gucci Mane. In de Amerikaanse scene wordt het alter-ego van Ricardo Valentine stilaan een vaste waarde, en als we Rolling Stone mogen geloven zal ook de rest van de wereld snel volgen. Van zijn debuutalbum ‘FREE 6LACK’ staat hitsingle ‘PRBLMS’ al op 39 miljoen views. Terwijl de erkenning binnenstroomt werkt 6lack aan een opvolger. Misschien hoor je die wel in primeur in Trix.

Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 22 september om 10u.

You must be logged in to post a comment Login