The Killers op 6 maart 2018 naar Sportpaleis!

The Killers op 6 maart 2018 naar Sportpaleis!
Het is een Wonderful Wonderful dag om liefhebber van The Killers te zijn! De Las Vegas poprockers kondigen vandaag hun terugkeer naar België aan. Hun laatste live passages aan ons land dateren van Rock Werchter 2009, en juni 2013 in een uitverkocht Vorst Nationaal. Op dinsdag 6 maart 2018 staan Brandon Flowers en co in het Antwerps Sportpaleis. De ticketverkoop gaat later deze week, op vrijdag 22 september om 10u, van start via livenation.be en proximusgoformusic.be.
The Killers braken wereldwijd door met hun debuutalbum “Hot Fuzz” (2004) met daarop de hitsingles “Mr. Brightside” en “Somebody Told Me”. Elk daaropvolgend album parkeerde zich telkens in de hoogste regionen van de charts, net zoals de singles “Human”, “When You Were Young”, “Read My Mind”. Nu is het uitkijken naar vrijdag 22/9, start van de ticketverkoop voor het concert in Antwerpen op 6 maart, maar ook de release van de band’s vijfde studioalbum ‘Wonderful Wonderful’. Opgenomen in hun eigen Battle Born opnamestudio in Las Vegas en in die van producer Jacknife Lee in Los Angeles. Anton Corbijn voorzag het album van prachtig artwork. Met de huidige single “Run For Cover” en nieuwe single “The Man” tonen The Killers dat zij nog steeds één van de grootste en beste stadionrockbands zijn met vurige poprocksongs. Telkens instant klassiekers die alle fans uit volle borst meezingen.

You must be logged in to post a comment Login