Stef Kamil Carlens komt met Clubtour in 2018!

Stef Kamil Carlens komt met Clubtour in 2018!

Het was een druk voorjaar en hectische zomer voor Stef Kamil Carlens. Na de voorstelling op 6 mei in de Ancienne Belgique van “Stuck In The Status Quo” -zijn eerste cd onder eigen naam- triomfeerde hij met zijn kwintet op diverse festivals: van M-idzomer, Linkerwoofer en Dranouter tot -gisterenavond- op Leffingeleuren.

Met zijn nieuwe cd (met de singles “The Journey Will Be Long” “Empty World”en “I’m Going Away”) keerde Stef Kamil terug naar the art of songwriting. “Stuck In The Status Quo” is een echte verhalenplaat geworden, en daarmee begaf Stef Kamil zich na tien jaar weer op vertrouwd terrein.

“De voorstellingen van Zita Swoon Group draaien altijd om interactie met andere disciplines. Dat boeit me nog steeds. Maar de instant gratification van een popsong schrijven is toch ook plezierig: je schrijft een verhaal, bedenkt er een paar akkoorden en een goeie melodie bij… et voilà.  ’t Is een heel directe discipline.”

Live mixte Carlens deze zomer songs uit het gloednieuwe  “Stuck In The Status Quo” met ouder werk uit zijn gevarieerd oeuvre (dEUS, Moondog Jr. en Zita Swoon (Group)). Ondertussen broedt hij op verse songs voor zijn volgende plaat. Deze -en andere- zal hij met plezier uit zijn hoed toveren op zijn eerste clubtour doorheen België.

Mis de afspraak met de groove, soul en het ritmisch gevoel van Stef Kamil in de acht intieme zalen niet!

Info en tickets via Greenhousetalent.be.

02/02     MOD, Hasselt
03/02     Handelsbeurs, Gent
14/02     Het Depot, Leuven
17/02     Alter Schlachthof, Eupen
22/02     Reflektor, Liège
23/02     De Roma, Antwerpen

You must be logged in to post a comment Login