Channel Zero op 8 december naar Muziekodroom!

Channel Zero op 8 december naar Muziekodroom!

Legendarische en bekendste metalband van België. Toerden door Europa als voorprogramma van grote metalgroepen als M.O.D., Napalm Death, Obituary, Life of Agony en Body Count. Planden op 22 januari 2010 één reünieconcert in de AB maar verkochten er uiteindelijk zes (!) volledig uit. Het werd meteen het jaar van de comeback.

In 2011 werd een vervolg gegeven aan de succesvolle comeback met het album Feed ‘em with a brick. De gitaarpartijen werden ingespeeld door de Amerikaanse gitarist Mikey Doling.

Op 10 augustus 2013 overleed drummer Phil Baheux. Die dag zou Channel Zero optreden op het Alcatraz Metal Festival in Kortrijk, maar dat werd geannuleerd. Een ingetogen, akoestische set, werd zonder drummer gespeeld op Brussels Summer Festival op 14 augustus. Er werden beelden en geluidsfragmenten van Phil getoond.

De overige bandleden besloten om toch door te gaan met Channel Zero, zonder vaste drummer. Roy Mayorga (ex-Soulfly, Stone Sour) speelde drums in op de volgende cd Kill all kings, die in 2014 uitkwam. In november 2017 verschijnt het nieuwe album Exit Humanity.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login