School is Cool speelt op 25 oktober in Het Depot!

School is Cool speelt op 25 oktober in Het Depot!

Een van de meest gegeerde bands uit de Belgische indiescene, School is Cool, is terug van weggeweest en komt dit najaar met een opvolger voor het in 2014 gereleasete ‘Nature Fear’.

Met single ‘Throphy Wall’ kregen we een eerste voorsmaakje van hun nog uit te brengen derde langspeler ‘Good News’. Op ‘Good News’ ruilen frontman Johannes Genard en co hun gewichtige thema’s van voorheen in voor openhartige nummers over diepmenselijke imperfecties, stappen ze voor het eerst af van een alomvattend concept en keert de band terug naar de warmere band-sound van hun debuut.

School is Cool mocht in 2010 eveneens de hoofdprijs van Humo’s Rock Rallyop zijn conto schrijven, betrad in tussentijd de grootste Belgische festivalpodiaen mag zich de maker van hitsingle ‘New Kids In Town’ noemen. Redenen à volonté om te voorspellen dat 25 oktober een topavond belooft te worden.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login