Komend weekend is er weer Live A Life @ Stevoort bij Hasselt

live-a-life-2017

Dit weekend 4 en 5 augustus is er Live A Life in Stevoort en dit voor de negende editie, Het festival dat zich honderd procent inzet voor het goede doel. De organisatie heeft opnieuw gezorgd voor een mooie affiche. Vrijdagavond is er het Live A Life Rockfest met Image 11, The Voalig Heads, Janez Detd Punk Rock High School en Midlife Crisis.

Live A Life Festival is zaterdag met optredens van Mondo Djembé, The Dirty Niners, L&M Band met Peter Van Laet, Louisville Slugger en Boulevard Vinyl & op de binnenkoer kan je terecht voor concerten van Black Cat Biscuit en Guy Miermans.

TICKETS & INFO

Het festival is ontstaan als eerbetoon aan Saartjes veel te korte leven. De prachtige tuinen en dito vierkantshoeve van Saartjes ouders vormen het unieke decor voor Live a life in de Oude Molenstraat in Stevoort. Het festival kende een explosieve groei. Bij de start in 2009 werden een 1000-tal toeschouwers verwelkomd. Tijdens de editie van 2012 waren het er maar liefst 4500. Ook de opbrengst – integraal geschonken aan “Kom op tegen Kanker” – werd omzeggens verdubbeld : van €7848 naar €14.060. Heel wat bekende namen passeerden de revue : o.a. John Joris, Guy Swinnen, Joost Zweegers, L&M band, Rick de Leeuw, Stijn Meuris, Marcel Vantilt … De randanimatie was tevens van een hoog niveau. Ondertussen kreeg het festival met Cynthia Reekmans een Limburgse meter.

 

You must be logged in to post a comment Login