Lambchop op 31 oktober naar cultuurcentrum Hasselt!

lambchop

Al bijna 25 jaar lang grossiert Lambchop uit Nashville in schitterende albums. Na mijlpaal Nixon uit 2000, de tristesse van Is a woman uit 2002 en de prachtige voorganger Mr. M uit 2012 is FLOTUS of For love often turns us still album nummer twaalf van Kurt Wagner & co.
En dat is opnieuw een album in de allerbeste Lambchop-traditie: een warm, sfeerrijk, ontroerend album. Met akoestische, krakende gitaren in die goudgele gloed die de band typeren. Maar Wagner luisterde ook veel naar hedendaagse r&b-artiesten als Kendrick Lamar en Frank Ocean. Het resultaat? Alternative country die op artisanale wijze elektronica versmelt met akoestische instrumenten.

Slow motion soul noemt Kurt Wagner het zelf, die meeslepende mix van countrysoul, jazz, orkestrale pop en een toefje elektronica, waarin hij zijn mooie, sombere poëzie drenkt. Lambchop speelt zijn muziek live zo hartverscheurend mooi dat je haast niet durft te applaudisseren. En dat kan je – bijna dag op dag vijf jaar na hun vorige passage – (opnieuw) meemaken in CCHA!

Line-up: zang, gitaar en electronica Kurt Wagner / piano Tony Crow / bass Matt Swanson

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login