Jamie Lidell & The Royal Pharaohs op 10 augustus @ Lokerse Feesten!

lokerse-feesten-2017
Gewéldig nieuws om hun programma af te ronden: de fantastische Jamie Lidell & The Royal Pharaohs vervolledigen de affiche van 10 augustus voor wat een memorabele funky avond belooft te worden met de reeds eerder aangekondigde Mark Ronson, Lil Wayne, Coely, Ronnie Flex & Deuxperience Band en een All Eyes On Hip Hop night met AJ Tracey, Roméo Elvis x Le Motel, Brihang, Zwangere Guy en Azer! Oefen alvast uw beste dance moves op de tonen van Another Day, Uptown Funk, Sucker For Pain, Don’t Care of Energie, en ga feesten met de strafste hip hop acts van België en de UK in de Red Bull Elektropedia Room.
Hiermee is de affiche compleet. Tickets voor alle dagen zijn vanaf nu te koop via www.lokersefeesten.be!

You must be logged in to post a comment Login