Winst Repmond Rock integraal naar nieuwe scouts- en chirolokalen!

repmond-rock-2017

Vrijdag 23 juni gaat de 24ste editie van Repmond Rock van start. Ook dit jaar serveren ze weer een mix van muziekstijlen, maar de rode draad blijft hetzelfde: een topsfeer op een toplocatie waarbij, niet te vergeten, al de winst integraal naar het bouwproject voor de nieuwe scouts & chirolokalen gaat !

Ze starten het festival op vrijdag met een gratis zomerbar waar je vanaf 17u kan genieten van zon, muziek en gezellig samenzijn. Het is mogelijk om te blijven eten en voor de kinderen voorzien we springkastelen. Later op de avond komt Discobaar A Moeder de muziek verzorgen, feest gegarandeerd!

Zaterdag begint het echte festival waar je kan genieten van onder andere Les Truttes, The Kids, Faisal, De Clement Peerens Explosition, Buscemi vs. Praga Khan en vele anderen. Voor meer info en het uurschema kan je altijd terecht op de website www.repmondrock.be

Tickets voor zaterdag zijn nog altijd te verkrijgen tot en met donderdag 22 juni via de website aan slechts 15 euro. Ook kan je voorlopig nog voordelige drankvouchers kopen in de webshop, waar je geniet van de korting 8 kopen & 2 gratis. Steun de Scouts & Chiro en koop nu nog jouw ticket online !!

You must be logged in to post a comment Login