Lorde op 6 oktober naar Lotto Arena!

lorde
In 2013 ontpopt de 16 -jarige Lorde zich als de stem van een generatie met haar full-length debuut ‘Pure Heroine’. Het album gaat wereldwijd met scheepsvrachten over de toonbank en sleept 2 Grammy Awards in de wacht. Vooral met haar single “Royals” breekt de Nieuw-Zeelandse alle records. Het prestigieuze Time magazine neemt haar op in de ‘Most Influential Teenagers In The World’-lijst en ze krijgt ook een plaatsje in Forbe’s ‘30 under 30’-rangschikking. Maar meer dan dat opent het gigantisch succes overal deuren. Ze neemt drie nummers op voor de officiële soundtrack van ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1’ en werkt o.a. samen met het Britse Disclosure.
2017 is het jaar van de grote terugkeer voor Lorde. Album 2 is klaar. ‘Melodrama’ verschijnt volgende week vrijdag, 16 juni, en bracht met “Green Light” al meteen een klepper van een eerste single voort. Haar nieuwe plaat brengt haar dit jaar naar de grootste festivals, waaronder Coachella en Rock Werchter. Maar de release wordt ook gevierd met een Europese tournee en die houdt op vrijdag 6 oktober halt in de Lotto Arena in Antwerpen! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 juni om 10u.

You must be logged in to post a comment Login