Met een reeks nieuwe namen is affiche van Lokerse Feesten bijna compleet!

lokerse-feesten-2017

37 nieuwe namen! Brutus vervoegt de indoor line-up van 9 augustus met Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle (en ondermeer The Offspring en Pennywise op de mainstage), en Ronnie Flex & Deuxperience Band opent op donderdag 10 augustus de mainstage, met de reeds eerder aangekondigde Coely, Lil Wayne en Mark Ronson (dj-set). Voor deze dag wordt later nog 1 topnaam toegevoegd.
De Red Bull Elektropedia Room line-up is volledig: we verwelkomen met trots ondermeer absolute headliners Tiga en Charlotte De Witte. Er is opnieuw een All Eyes On Hip Hop-avond met een gewèldige line-up (AJ Tracey, Roméo Elvis & Le Motel, Brihang én Zwangere Guy). Drum&Bass-fans worden verwend met Fabio & Grooverider én Bad Company UK, en op massaal verzoek komen Yves Deruyter en Cherry Moon friends opnieuw langs.

BRUTUS – TIGA – CHARLOTTE DE WITTE – AJ TRACEY – ROMEO ELVIS & LE MOTEL – RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE BAND – CHERRY MOON LEGENDS – YVES DERUYTER – FABIO & GROOVERIDER – BAD COMPANY UK + MESSY MC – MURDOCK + MC MOTA – BRIHANG – ZWANGERE GUY – HEIDI – CLOUDS – FARRAGO – DJ GHOST – ZOLEX –  HAKIM – DYSFUNKSHUNAL – DISCOBAAR A MOEDER – EPPO JANSSEN b2b THE WHATEVERS – NADIEM SHAH – DIRK STOOPS – STEVE JAMES – ONE TRACK BRAIN – LEBAWSKI b2b NELSON – YOURI PARKER – QUINCY – OGENN – ONE87 + MC MUSH – BREDREN – AZER – HAKIM ‘KIFESH’ CHATAR – ABSTRKT dj – DANNY C – DIMITRI COOMAN

Met nog 4 namen te gaan voor de mainstage is de affiche bijna rond. Tickets voor alle dagen zijn vanaf nu te koop via www.lokersefeesten.be. De laatste namen volgen binnenkort!

You must be logged in to post a comment Login