Triggerfinger op 14 december naar Ancienne Belgique!

Triggerfinger
Triggerfinger maakt eind dit jaar zijn grote terugkeer! Het Antwerpse drietal bevestigt een geheel nieuwe Europese tournee die op 7 oktober afgetrapt wordt in Glasgow, om maar liefst 40 concerten te spelen in 15 landen. Op het programma onder meer Londen, Berlijn, Boedapest, Praag, Kopenhagen, Parijs, Amsterdam en natuurlijk… Brussel! Triggerfinger speelt op donderdag 14 december een nu al memorabele show in de Ancienne Belgique.
Mario, Paul en Ruben timmerden doorheen de jaren aan een stevige internationale reputatie. Sinds hun debuut in 2004 worden ze op handen gedragen om hun hyperenergieke liveshows en talloze legendarische optredens in heel Europa, van Werchter tot Download Festival, over Rock Am Ring, Les Ardentes, Pukkelpop, Pinkpop en vele andere.
Vanaf 2010 – dankzij het succes van hun derde album ‘All This Dancin’ Around’ (goed voor platina in eigen land) – stapelt Triggerfinger de successen op met uppercuts als “Perfect Match” of “By Absence of the Sun”. Het Vlaamse trio doorkruist de hele wereld, werkt samen met internationale topartiesten en neemt muziek op in de befaamde Sunset Sound Studios in Los Angeles. Met ‘By Absence of the Sun’ (2014) brengen ze opnieuw een loepzuivere plaat uit, de logische volgende stap in hun onberispelijke parcours.
2017 betekent voor ’s lands grootste rock’n’roll-trio de terugkeer naar de platenbakken met hun gloednieuwe single. “Flesh Tight” komt vergezeld van een spectaculaire video, die hier te bekijken is. De single is het eerste nummer uit hun volgende studioalbum ‘Colossus’. De nieuwe langspeler wordt op 25 augustus in de winkels verwacht, en de band presenteert hem ons op 14 december met duivels plezier live in de AB! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 24 mei om 10u. Dit concert is een coproductie AB / Live Nation.
.
De bandleden en het entourage van Triggerfinger zijn net als velen geschokt door wat maandagavondin Manchester is gebeurd.
Het zou niet mogen zijn, dat mensen die uitkijken naar een fijn avondje livemuziek, uiteindelijk in een nachtmerrie belanden.
Ons medeleven gaat uit naar de onschuldige slachtoffers en hun nabestaanden, maar ook naar alle andere fans en concertbezoekers, de kinderen, jongeren en ouders die in Manchester Arena getuige waren van deze afschuwelijke misdaad. Het zou niet mogen zijn.

You must be logged in to post a comment Login