Royal Blood met ‘How Did We Get So Dark?’ op 11 november @ Lotto Arena!

royalblood

De nieuwe, langverwachte Royal Blood is klaar! Nu de release van ‘How Did We Get So Dark?’ nadert, geeft de band meer details vrij over de Europese tournee die ermee gepaard zal gaan. Het startschot van hun grootste tournee tot nu toe wordt op 28 oktober gegeven in Lissabon. Daarna volgen concerten in een reeks Europese steden, om te eindigen met een thuismatch in het Brighton Centre. Op zaterdag 11 november tekenen ze present in de Antwerpse Lotto Arena.

Royal Blood live, dat staat gelijk aan luid, wild en onweerstaanbaar. Met niet meer dan een drumstel en een basgitaar. Het Britse duo betreedt op vrijdag 30 juni het hoofdpodium van Rock Werchter. En na de zomerfestivals staat er een eigen headline tournee op het programma, inclusief Belgische passage op zaterdag 11 november in de Lotto Arena. Tickets voor dat concert gaan in verkoop op vrijdag 26 mei om 10u.

 

You must be logged in to post a comment Login