Leffingeleuren lost eerste namen!

arno-rock-herk-2016-peter-croes-5

De zomer is nog niet in het land en sommigen durven al aan het einde ervan denken. De eerste namen van het laatste zomerfestival zijn bij deze een feit. Het is nog maar een eerste greep, want deze 15 namen vertegenwoordigen slechts een derde van het aantal bands die op het betalende gedeelte terechtkomen.Naast het betalend muziekfestival biedt Leffingeleuren ook dit jaar weer een gratis volksfeest met een busker-stage, DJ’s, foodtrucks, cocktail en andere bars, kinderanimatie en straattheater,… maar daarover later meer.De eerste namen dus:Arno komt ons omverblazen met zijn TJENS MATIC. Nog uit eigen land zijn LA JUNGLE en
Verse Vis-winnaar SHHT van de partij.

65DAYSOFSTATIC mag komen tonen waarom ze nog altijd aan de top van de postrock-league meespelen. Ook uit de UK, een regelrechte en gloednieuwe punk-sensatie IDLES.

Verder bij de eerste reeks namen, veel Amerikaanse bands: roots, country, garage of indie, er valt weer vanalles te ontdekken: WAXAHATCHEE, ROBERT JOHN AND THE WRECK, COURTNEY MARIE ANDREWS, SPIRIT FAMILY REUNION, ONCE AND FUTURE BAND, COSMONAUTS, JOAN SHELLY, DYLAN LEBLANC en B BOYS.

En nog één buitenbeentje, from the land down under: ROLLING BLACKOUTS COASTAL FEVER.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login