Dua Lipa met ‘The Self-Titled Tour’ op 3 november @ Lotto Arena!

dualipa
Popdiva Dua Lipa kondigt vandaag haar grootste Europese tournee tot nu toe aan. Er staan 20 concerten in 9 verschillende landen op het programma om haar zelf-getiteld debuut live aan de fans voor te stellen. ‘The Self-Titled Tour’ wordt afgetrapt in de UK en steekt daarna over naar het Europese vasteland. De zangeres houdt ook halt in ons land. Afspraak op vrijdag 3 november in de Lotto Arena.
Ze mag dan wel jong zijn, Lipa heeft verhalen te vertellen! De prille twintiger met Kosovaarse roots heeft deze allemaal gebundeld op haar eerste album ‘Dua Lipa’, dat op 2 juni verschijnt. “Ik wil dat mensen me echt leren kennen. En dus gaat de plaat over alles wat er tot nu toe gebeurd is in mijn leven. Elke nummer vertelt een ander verhaal”. Met haar debuut laat de Britse zangeres zien dat ze meer is dan enkel een prachtige verschijning. Een gouden stem, pakken talent en ambitie die verder reikt dan het dancefloor-vuur van haar singles “Be The One”, “Hotter Than Hell” en “Blow Your Mind (Mwah)”.  “Ik noem het zelf ‘dark pop’. Met de pop heeft het publiek al kennis gemaakt, maar op het album zijn ook erg donkere singer-songwriter stukken terug te vinden, waar ik heel erg opgetogen over ben.” 
Als geboren performer met hopen onstage presence, kan Dua Lipa niet wachten om haar levensverhaal naar het podium te brengen. Nadat ze haar opwachting maakt op enkele van ’s werelds mooiste zomerfestivals, waaronder Rock Werchter, trekt ze dit najaar op tournee. Ze concerteert op vrijdag 3 november in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 mei om 11u.

You must be logged in to post a comment Login