Madness, Pennywise, Tjens Matic, Fisher-Z, Delv!s en Equal Idiots naar Lokerse Feesten!

lokerse-feesten-2017

De Lokerse Feesten affiche gaat one step beyond met 21 nieuwe namen! Ska legendes Madness keren na 11 jaar eindelijk terug en zijn de feestelijke headliner opmaandag 7 augustus, ze worden die dag vergezeld door Tjens Matic (Arno speelt het forsere TC Matic en Tjens Couter-werk) en Fischer-Z. Pennywise is de kers op de punkrock taart van woensdag 9 augustus (met ondermeer headliner The Offspring en Less Than Jake). Ook nieuw voor de mainstage zijn de jonge en zeer beloftevolle Belgen Delv!s (5 aug), Equal Idiots (4 aug) enEmma Bale (13 aug). In de Red Bull Elektropedia Room wordt het reikhalzend uitkijken naar ondermeer Nederlandse hitsensaties Boef en Kraantje Pappie, electro/techno toppers Erol Alkan en Riton, de geniale gekte van Salut C’est Cool en opkomende sterren en gevestigde waarden als wwwater, Mickael Karkousse, Safi, The Flexican, Eagl, Thang, Rakka, Black Mamba én local hero Chuki .

Tickets voor alle dagen (mainstage) en aparte tickets voor 4/5/6 augustus (Red Bull Elektropedia room) zijn vanaf nu te koop via www.lokersefeesten.be.

You must be logged in to post a comment Login